Webshop » Met jouw naam of logo » Bedrijven en clubs

Bedrijven en clubs

Dit is voor de wielerploegen, sportclubs, benefietacties, tombola’s, relatiegeschenken, trouwfeesten, jubilea, bedrijfsfeesten, …  

Miniatuurfietsen.be levert gepersonaliseerde wielrenners met uw ontwerp op.        

Onze gepersonaliseerde miniatuurfietsen zijn uitgevoerd in plastiek en zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren: rood, blauw, groen, geel en wit. De fietsjes zijn zo’n 6 op 6 cm groot en komen in 3 verschillende rijposities: normaal, klimmer en sprinter.        

De rug wordt beplakt met een zelfklevende sticker met uw ontwerp op. Ofwel doen wij dit voor u, ofwel doet u het zelf: de stickers zijn namelijk heel makkelijk aan te brengen. Kleef de sticker op de rug van de renner en verwarm 10 seconden met een haardroger. De sticker krimpt egaal samen rond de renner, u hoeft enkel de randen aan te drukken voor een netjes resultaat.       

Levering is mogelijk vanaf 100 stuks, volgens de formule die het best bij u past. Wij leveren:       

1. Transparante zakjes met 3 onbestickerde renners in een kleur naar keuze, samen met 3 truitjes met uw ontwerp. De truitjes moeten zelf nog aangebracht worden.     

2. Losse bestickerde miniatuurfietsen in een kleur naar keuze. De truitjesstickers worden door ons aangebracht.   

3. Transparante cadeauboxen met 6 bestickerde renners per box in een kleur naar keuze. De stickers worden door ons aangebracht. De miniatuurrenners worden geleverd in een transparante box met een fiche met de gegevens van uw bedrijf, club, of winkel op, samen met het ontwerp van uw truitje. De lay-out van de fiche mag natuurlijk door u aangeleverd worden. Deze fiche is 13,5 op 16,5 cm groot.     

4. Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk.    

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en we helpen u graag verder.     

Interesse? Vul het contactformulier in voor een offerte op maat of contacteer Sibren 0495883858 

    make-a-memory

    gepersonaliseerd

    telenet-fidea