cyclocross-2021-2022

Miniatuurfietsen voor jong en oud.

Miniatuurfietsen.be biedt een ruime collectie miniatuurwielrenners aan. Als nostalgisch verzamelitem of als speelgoed voor de allerkleinsten.

Onze renners komen in alle soorten en maten, van handgeschilderde metalen wielrennertjes tot miniaturen uit PVC.  

nieuwOntdek de nieuwe verzamelsets van jouw kampioen zoals Van Aert, Alaphilippe, Van der Poel, Pantani, Boonen,... Deze zijn verpakt per 6 en verkrijgbaar in metaal of in pvc.      Naar de webshop

Jouw naam of logo op een miniatuurrenner? 

Voor clubs, bedrijven, geboortes of communies bieden we gepersonaliseerde miniatuurfietsen aan. Jouw naam op de rug van een renner, of een zelfontworpen truitje in de kleuren van je bedrijf? Bekijk ons aanbod gepersonaliseerde miniatuurrenners of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

     Mijn naam op een truitje

Breid je collectie uit met leuke extra’s 

Naast een breed aanbod miniatuurfietsen bieden we talloze leuke verzamelitems aan zoals miniatuurvolgwagens en extra spelmateriaal.
Ontdek het nieuwe spel "Monopoly koers"

     Bekijk het spelmateriaal

Veldcross 2021-2022

Ook het veldritgamma is verkrijgbaar. Dit seizoen bieden we volgende ploegen aan: Baloise Trek, Pauwels Bingoal, Deschacht Henk Maes, Alpecin Fenix, Iko Crelan en Tormans Wanty Gobert. Bestel ze apart of als mini trofee per 6. Bekijk ons aanbod op veldrijden 2021-2022.


Over miniatuurfietsen.be 

Miniatuurwielrenners waren enorm populair in de jaren 1950 - 1970. Ze werden met respect behandeld, gingen jaren mee, en je kon er op honderd-en-een verschillende manieren mee spelen; je eigen parcours maken op de eettafel, spelletjes verzinnen met knikkers en dobbelstenen, tegen elkaar racen door de duinen, ze gebruiken als pionnen op een speelbord, of simpelweg in de kast laten staan als trofee, ... De rennertjes worden steevast verzameld door wielerliefhebbers van alle leeftijden, maar zijn ook perfect geschikt als cadeau voor de kleinkinderen, of als gepersonaliseerd relatiegeschenk voor bedrijven, feestjes, geboortes en communies.   


Al enkele jaren bieden we een gamma miniatuurrenners aan, dat ondertussen is uitgegroeid tot het grootste van Europa. Ons aanbod wordt continu uitgebreid en vernieuwd. Hou onze website in de gaten of volg de Miniatuurfietsen Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ploegen en truitjes.